Pasta Aglio Olio Torch Halia Set

60m
1 complete set ofPasta Aglio Olio Torch Halia Set
Please Select an Option
Intensity

Nutrition Value in 1 Serving

Calories
578.4 kcal kcal
Carbohydrate
74.3 g g
Fat
20.5 g g
Protein
24.1 g g
Sodium
mg

Set Meal

  • Pasta Aglio Olio Bunga Kantan
  • Ayam Panggang
  • Sos Lada Hitam
  • Sup Cendawan
  • Buah (160g Betik)

Bahan-bahan

1 serving
Pasta Aglio Olio Bunga Kantan
Grilled Chicken
Sos Lada Hitam
Sup Cendawan

Arahan

Pasta Aglio Olio Torch Halia
1

Panaskan minyak, tumis bawang putih dan bawang besar.

2

Masukkan hirisan cendawan shitake, halia obor dan daun kesom.

3

Masukkan pasta, AJI-SHIO® dan TUMIX®.

4

Tambah sedikit air jika perlu, gaul rata.

Ayam Bakar
1

Perap ayam dengan AJI-SHIO®, TUMIX®, kepingan cili dan minyak zaitun.

2

Bakar ayam yang telah diperap di atas kuali panas sehingga masak.

Sos Lada Hitam
1

Tumis bawang putih dengan mentega.

2

Larutkan serbuk stok perang dengan air dan tuangkan ke dalam kuali.

3

Masukkan lada hitam, kacau rata hingga sos pekat.

Sup Cendawan
1

Letakkan air, cendawan, TUMIX®, AJI-SHIO® dan thyme dalam periuk, biarkan mendidih. Kecilkan api dan reneh selama 5 minit.

2

Pindahkan ke dalam pengisar atau pemproses makanan, kisar sehingga rata.

3

Kembalikan sup ke dalam kuali, campurkan dengan susu. Sedia untuk dihidangkan.

Ulasan

Tiada komen dijumpai.